‘Pirata i Capitano’: Beskrajna potraga za blagom kroz velike avanture, zabavu i prijateljstvo

Zaplovite Velikim morem zajedno s Piratom i njezinom posadom te krenite u potragu za blagom, prepunu pustolovina i uzbuđenja

Animirana serija ‘Pirata i Capitano’ (2016.) prati Piratu dok putuje Velikim morem za kormilom svog broda Ružičasta lubanja (The Pink Skull) sa svojom vjernom posadom u potrazi za avanturom. Njezin najbolji prijatelj Capitano upravlja crvenim hidroavionom i pridružuje im se u njihovim nautičkim istraživanjima. Mladi gledatelji isplovljavaju s ovim junacima u beskrajnu potragu za blagom, punu avanture i humora, dok uče vrijednost timskog rada i prijateljstva.

Krenite na putovanje s dvojicom najboljih prijatelja te vjernom posadom Ružičaste lubanje u neprekidnoj i radosnoj pustolovini na Velikom moru. U svakoj pustolovini susreću iznenađujuće, nepredvidive likove dok istražuju tajanstvene i spektakularne otoke. Svi uče živjeti zajedno razumijevajući i pomažući jedni drugima. Najveće je blago na svijetu biti s prijateljima, ploviti morem i dijeliti čudesnu avanturu.

Priče prikazuju likove pred nekom vrstom izazova, često u rukama zločestog lika koji im krade stvari i sabotira zabavu, i moraju riješiti prepreke radeći zajedno. Gledatelji vide da negativno ponašanje ima posljedice i da su prijateljstvo, suradnja i samopouzdanje vrijedni resursi u učinkovitom timskom radu. S glavnom ženskom ulogom piratice, koja se suprotstavlja rodnim stereotipima, ova živahna serija zabavan je izbor za djecu.

Simpatičnu i poučnu animiranu seriju, ‘Pirata i Capitano’, pratite samo na PLAY Premiumu.