Prevrtljivi Michael iz ‘Love Islanda’ traži novu priliku za ljubav u showu ‘Bivši na plaži: Slavni’

Nakon burne veze s Amber i Joannom u petoj sezoni ‘Love Islanda’, Michaela Griffithsa gledamo u potrazi za novom ljubavi u showu ‘Bivši na plaži: Slavni’.

Jedan od celebrityja koji je pristigao u luksuznu vilu u Marbelli kako bi sudjelovao u showu ‘Bivši na plaži: Slavni’ (‘Celebrity Ex On The Beach’) je Michael Griffiths. Michaela naša publika najbolje pamti po sudjelovanju u petoj sezoni omiljenog ljetnog showa ‘Love island’. Michael je u show ušao prvog dana i odmah se zbližio s Amber. Za Amber i Michaela se mislilo kako su u čvrstoj vezi sve do odlaska u Casu Amor, gdje ga je osvojila lijepa Joanna. Amber se sama vratila iz Case Amor, a saznanje da ju je Michael napustio šokiralo ju je i slomilo.

Publika je odlučila da su Joanna i Michael nekompatibilni i da bi trebali napustiti show, no otočani su dobili priliku spasiti jedno od njih i odlučili su se za Michaela. Iako je Michael u završnom govoru naglasio kako je pronašao što je htio, niti u jednom trenutku nije rekao da napušta vilu s Joannom. Nju je to jako razočaralo i otišla je ljuta na Michaela.

Nakon Joanninog odlaska Michael je pozvao Amber na razgovor i rekao kako nema više namjeru biti s njom, već da za njega postoji samo Joanna. Ostat će na otoku, ali nema namjeru upoznavati nove djevojke. Očito je zaboravio pravila opstanka u ‘Love Islandu’ – preživljavaju oni koji nađu partnera! Preokret se dogodio kada je u vilu ušao Greg s namjerom da osvoji Amber. Njihovo zbližavanje prekinuo je ljubomorni Michael, koji je priznao Amber da bi ponovno pokušao s njom. Amber je cijela situacija jako nasmijala, a njegova prevrtljivost nije se svidjela ni publici te je ubrzo ispao iz showa.

U showu ‘Bivši na plaži: Slavni’, Michael priznaje da ne žali ni za čime, da je jednostavno tako moralo biti. Želi se skrasiti s djevojkom koja je motivirana i koja se zna šaliti te se nada kako će u ovoj vili biti bolje nego u prošloj.

Michaela Griffithsa gledajte u petoj sezoni ‘Love Islanda’ besplatno na PLAYU te u novom showu ‘Bivši na plaži: Slavni’ uz PLAY Premium osnovni paket.