‘Pronađi me u Parizu’: Treća sezona zaokružit će priču o balerini koja putuje kroz vrijeme

Uzbudljive priče, novi likovi i sjajan ples

Treća sezona popularne tinejdžerske serije ‘Pronađi me u Parizu’ („Find me in Paris“, 2020)zaokružit će priču o Leni Grisky, koja završava svoju posljednju godinu na prestižnoj pariškoj baletnoj školi. Lena će se natjecati sa svjetskom baletnom elitom, dok će istovremeno otkriti šokantna saznanja o vlastitom identitetu i kako je uspjela putovati kroz vrijeme. Lena će se susresti sa školskim, obiteljskim, ali i ljubavnim problemima. Na njezinom putu do ostvarenja snova stajat će prepreke poput novih simpatija, starih neprijatelja i mnogim usputnim dramama.

U novoj sezoni na baletnoj sceni će se pojaviti dvoje novih mladih plesača, Romy i Simon, koji žele trenirati u prvoj ligi kako bi unaprijedili svoje vještine. Lena će se ponovno naći u središtu drame o putovanju kroz vrijeme, ali će se više nego ikad pokušati usredotočiti na svoju najveću strast – ples. U finalnoj sezoni Lena će morati donijeti tešku odluku i odabrati između ljubavi prema plesu i sudbine putovanja kroz vrijeme.

Treća sezona također je snimljena u čarobnom Parizu, ali nastavit će se i na francuskoj rivijeri te u Bruxellesu gdje će studenti sudjelovati na međunarodnoj plesnoj radionici. David Michel, producent serije, izjavio je kako će treća sezona donijeti još uzbudljivije priče, nove likove, sjajne plesne pokrete, ali i nove lokacije za koje ne sumnja da će oduševiti i zabaviti gledatelje.

Završnu sezonu popularne teen serije ‘Pronađi me u Parizu’ možete pratiti na PLAY Premiumu.