’Ritam džungle’: Zabavan animirani serijal velikog srca koji će nasmijati cijelu obitelj!

Uživajte u petominutnim epizodama koje prate nestašne životinjske avanture

‘Ritam džungle’ (‘Jungle Beat’) je prva animirana serija iz Zimbabwea koja prikazuje životinje u neobičnim situacijama sa smiješnim ishodima. Zabavni je i obiteljski serijal animiranih, samostalnih, petominutnih epizoda bez dijaloga, s naglaskom na različite životinje i neobične situacije s kojima se susreću u prirodi. Od krijesnice koja se boji mraka, pčele koja je alergična na pelud, do žirafe ukočenog vrata, ova serija ima cilj zabaviti i oduševiti djecu i njihove obitelji.

Veselom i zabavnom uvodnom pjesmicom na hrvatskom jeziku, koju ćete zasigurno početi pjevušiti, uvodi nas se u svijet pustolovina različitih stanovnika džungle. Znatiželjne životinjice stalno upadaju u nevjerojatne situacije i suočene su s neobičnim izazovima.

Hrabri, znatiželjni majmunčić i slonić velikog srca zajedno žive u džungli s ekipom prijatelja za dijeljenje avantura. Naići ćete na ljutitog ježa, šašavu žirafu, šarmantnog nosoroga i još puno zanimljivih i osebujnih životinjskih likova. Munki i Trunk zajedno istražuju svoj svijet, suočavajući se sa strahovima, zabavljajući se i pomažući prijateljima u komičnoj avanturi punog srca, izgrađenoj na temelju prijateljstva.

Zabavna i poučna animirana serija, u kojoj su životinje suočene sa svakodnevnim problemima i nedaćama, osvojit će vas pri prvom gledanju. Svojim ludorijama i avanturama vesele životinje će vas nasmijati i pokazati kakav je život u središtu divljine.

‘Ritam džungle’ se emitirao na kanalima u više od 180 zemalja, uključujući Cartoon Network, Boomerang i Nickelodeon,  a ima i više od 6 milijuna pregleda na YouTubeu.

Simpatičan i duhovit animirani serijal ‘Ritam džungle’, koji će vas odvesti u nezaboravni životinjski svijet džungle, pratite samo na PLAY Premiumu.