Romantični poljupci, senzualni spojevi i ljubavni ugrizi! Što se sve događalo u showu ‘Gospodin Savršeni’ kada su kamere bile ugašene?

‘A sad… djevojke’ – nove epizode spin-offa popularnog showa ‘Gospodin Savršeni’ očekuju vas svakog četvrtka u večernjem terminu, ekskluzivno na PLAY Premiumu.

Dok smo u prvoj epizodi showa ‘A sad… djevojke’ vidjeli neobjavljene snimke djevojaka prije upoznavanja Tonija te njihova očekivanja, strahove i želje, glavna tema druge epizode svakako su poljupci, tj. tko se prvi poljubio s Tonijem i sukob koji je uslijedio. U novoj epizodi Antonija Blaće ugostit će Stankicu, Tamaru, Josipu, Oliveru, Amru, Dijanu, Brunu i Elu.

Tko se prvi poljubio s Tonijem?

Olivera je jako zamjerila Amri jer je svojim prvim poljupcem s Tonijem njezin rođendan bacila u drugi plan, dok Amra tvrdi da je vidjela Oliveru kako ljubi Tonija dok su kamere bile ugašene te da je upravo ona ta koja ga je prva poljubila. Uslijedila je rasprava o tome što se računa kao romantični poljubac, a kako s Oliverom nikad nije dosadno, i ovaj put ćemo imati priliku poslušati njezine zanimljive izjave i zaključke.

Ljubavni ugriz

Josipa je na grupnom spoju pokazala kako je spremna na sve za Tonijevu naklonost. Njezin ljubavni ugriz izazvao je reakcije, ali Josipa ovaj put nije dopustila djevojkama da je nadglasaju i odmah je objasnila zbog čega je to učinila.

Zavodljivi spojevi i neobične titule

Prvi spoj s Tonijem Stankica je obilježila svojom senzualnošću. Elin let balonom uspio je tihu Dijanu izbaciti iz takta pa se ona na ceremoniji sukobila s Elom. Sad je pojasnila zašto joj se taj spoj nije svidio i je li ga Ela uopće zaslužila. Komentirali su i dodjelu titula u kojoj je Olivera proglašena najtračericom, te ispadanje Brune.

U novoj epizodi djevojke će objasniti svoje neobične poteze i reakcije, a vidjet ćemo i što se događalo kada su kamere bile ugašene. Ne propustite show ‘A sad…djevojke’ večeras u 22:15, ekskluzivno na PLAY Premiumu.