RTLplay donosi specijal emisiju ‘Noć vještica by Olja Vičbič’: Ona u svom kotlu priprema čarobne ljubavne napitke

Osebujnu splitsku umjetnicu gledatelji su već imali prilike upoznati u RTL-ovu kulinarskom showu ‘Večera za 5 na selu’, a sad će uoči Noći vještica pripremati čarobne napitke pod novim imenom – Olja Vičbič!

Približava se 31. listopada, dan kada se prepričavaju strašne priče u kojima su glavni protagonisti sva neobična bića – izmišljena, ali i ona stvarna. Tim povodom RTLplay je za sve znatiželjne i najhrabrije pripremio poseban specijal o splitskoj vještici koju utjelovljuje poznata splitska umjetnica i dizajnerica Olja Einfalt, u ovom serijalu poznatija kao Olja Vičbič.

„Ja sam druga vještica u Splitu, a ispričat ću vam legendu o prvoj splitskoj vještici koja je je zaista postojala u srednjem vijeku i ona je bila moja prapraprabaka. Postoji mnogo sličnosti u ondašnjem vremenu i sada te ću na jedan humorističan, ali i tragičan način prenijeti tu legendu i povezati je s današnjim društvom. Ljudi se danas skrivaju iza lijepih lica i ne zna se tko je zapravo vještica!“ otkriva Olja, koja napominje kako je ona dobra, a ne zla vještica, što će gledatelji imati priliku vidjeti već od 29. listopada na RTLplay-u.

Specijal zvan ‘Noć vještica by Olja Vičbič’ prati vješticu Olju koja, vozeći se na svojoj modernoj metli – usisivaču, obilazi splitske ulice te prepričava zanimljivu legendu o vještici s Peristila, a potom u svom kotlu priprema čarobne napitke koji su potrebni današnjem društvu kako bi normalno funkcioniralo. Tako će se na Oljinu vještičjem „jelovniku“ pronaći ljubavni napitak, napitak protiv zlih jezika, ali i napitak protiv korone! U pripremi napitaka pomoći će joj njezin asistent Bubimir te veliki strašni piton koji joj je otkrio magični tajni sastojak.

Fantastičnu, uvijek originalnu i pomalo neobičnu Olju jednostavno morate vidjeti u novoj ulozi, stoga specijal ‘Noć vještica by Olja Vičbič’ ne propustite pogledati od 29. listopada samo na RTLplayu!