‘Savršen život’: Uzbudljiva i zabavna španjolska serija o muško-ženskim ulogama, odnosima i seksualnosti

Za njih je život imao drugačije planove.

Španjolska dramska serija ‘Savršen život’ (Vida Perfecta, 2019) scenaristice i redateljice Leticie Dolere u potpunosti je zavela publiku na Međunarodnom serijskom festivalu u Cannesu (2019). Dolera se usudila obraditi vrlo delikatne teme, ali s komičnom elegancijom. Ove su žene iz stvarnog života, koje život udara, izbezumljuje ih, ali o svemu govore otvoreno i iskreno.

Maria, Cristina i Esther tri su žene u tridesetima, koje imaju različite interese i misle kako su napokon dosegle krajnju razinu odraslosti, no jesu li u pravu?

Maria (Leticia Dolera), koja je u fazi potpisivanja ugovora za kupnju kuće doživjela šok – njezin dečko, s kojim je namjeravala provesti ostatak života i imati djecu, shvatio je kako u njihovoj vezi nema dovoljno uzbuđenja ni iznenađenja. Maria odlazi svojoj sestri Esther (Aixa Villagra) po utjehu. Ekscentrična umjetnica Esther i sama prolazi kroz krizu. Njezina najbolja prijateljica Cristina (Celia Freijeiro) na van održava dojam sretnog braka i obitelji, ali taj privid je na rubu da se sruši kao kula od karata. Na dječjem rođendanu Maria doživi avanturu s Cristininim vrtlarom te se ubrzo mora odlučiti hoće li život provesti kao samohrana majka.

Druga sezona pred djevojke stavlja važne odluke: Maria će krenuti na terapiju, Cristina i Pablo će naučiti što je to otvorena veza, a Esther će planirati vjenčanje.

Serija će obraditi mnoge teme o kojima se rijetko priča, sa savršenom dozom humora zbog čega ćete je jednostavno obožavati. Časopisi su ovu seriju usporedili sa ‘Seksom i gradom’ te serijom ‘Girls’, stoga ako ste fan ovih serija, ‘Savršen život’ ne smijete propustiti.

Redateljica i scenaristica serije Leticia Dolera, glumi i glavnu ulogu, Mariju. Serija je osvojila nagradu za najbolju seriju na Međunarodnom serijskom festivalu u Cannesu (2019). te prestižnu Ferroz nagradu za najbolju komediju.

Prvu i drugu sezonu nagrađivane serije ‘Savršen život’ gledajte na PLAY Premiumu.