Tko je tko u novoj romantičnoj seriji ‘Budi moje sunce’?

Dvoje potpuno različitih mladih ljudi sklapa partnerstvo za ostvarenje istog cilja!

U novoj turskoj seriji ‘Budi moje sunce’ (Ada Masali, 2021) neobičan splet sudbine spoji Hazarin i Pojraza, dvoje karakterno potpuno različitih mladih ljudi. Ambiciozna Haziran stiže na otok kako bi saznala detalje o poslovanju male otočke uljare jer vlasnik ne želi prodati  zemlju na kojoj bi se gradio hotelski kompleks. Haziran slika bilance uljare koje njezini šefovi pošalju banci nakon čega za vlasnika uljare počnu financijske nevolje. No kad shvati da je vlasnik uljare Pojraz pošten i radišan mladi muškarac kojeg vole i cijene svi otočani, Haziran se pokaje. Kad i sama upadne u financijske nevolje, ona se odluči vratiti na otok, iskupiti Pojrazu i riješiti financijske poteškoće svoje majke. Pojrazu predlaže partnerstvo – napuštene zgrade koje su nekad bile u vlasništvu njihovih baka pretvorit će u boutique hotel s najljepšom terasom i pogledom na otoku. Naravno, Pojraz ne zna da je Haziran ta koja ga je izdala te se upušta s njom u avanturu koja će obojema promijeniti živote. Iskre frcaju od prvog susreta, no Haziranina tajna kočit će je u tome da se u potpunosti prepusti ljubavi i čarima otoka.

Upoznajte simpatične i duhovite likove s malog otoka na kojem je trač brži od interneta.

HAZIRAN

Haziran je pametna, uspješna i moderna gradska djevojka velikih ambicija. Voli plesati, isprobavati nove okuse svjetskih kuhinja i posjećivati izložbe. Ovisnica je o tehnologiji i smatra da ne bi mogla živjeti nigdje drugdje nego u velikom gradu jer tamo ima pristup svemu jednim klikom. Obnova malog hotela na slabo naseljenom otoku predstavlja joj još jedan poslovni izazov u kojem sve prepreke odlično svladava. Iako izvana djeluje kao djevojka lišena emocija, Haziran ima veliko srce, što je pokazala kada je shvatila koliko je pogriješila s Pojrazom i odlučila se iskupiti.

POJRAZ

Pojraz je čovjek prirode, muškarac odrastao na otoku. On mrzi sve ono što Haziran voli. Ne voli gužvu, tehnologiju, turiste. Pojraz želi živjeti u skladu s prirodom jer ona mu pruža i avanturu i mir. Vlasnik je male otočke uljare koja je u financijskim problemima, no ne želi više novca nego što treba za osnovni život, a sva zabava koja mu je potrebna je u moru i prirodi. Vlastitim rukama može napraviti sve što poželi.

IDIL

Idil je gradonačelnikova kći i smatra se najvažnijom i najljepšom djevojkom na otoku. Od malena je zaljubljena u Pojraza i uvjerena je da će se jednog dana oženiti. Dolazak Haziran poremetio joj je planove, no Idil će dati sve od sebe da Haziran što prije ode s otoka. Poslužit će se raznim smicalicama da osvoji muškarca koji za nju ne pokazuje nikakav interes.

HAKAN

Hakan je Hazarinin kolega iz ureda koji ju je poslao da smjesti Pojrazu. Hakan je također s otoka i Pojraza poznaje od djetinjstva. S obzirom da su mu Pojraz i njegova obitelj pomogli kad mu je bilo najteže, Hazarin nikako ne može shvatiti zašto Hakan želi uništiti Pojraza.

SELMA

Selma je Hazarinina teta koja s njezinom majkom ne razgovara dugi niz godina. Hazarin nikako ne može saznati zašto je došlo do svađe između njene majke i tete. Selma je lokalna krojačica koja će uvijek rado pomoći susjedima i prijateljima, a obitelj joj je na prvom mjestu. 

NEHIR

Nehir je Selmina kći tinejdžerica. Na otoku ju zovu ‘gothic girl’ jer nosi takav look. Na otoku se dosađuje i htjela bi vidjeti svijeta. Sretna je kad upozna sestričnu, a u nekoliko navrata pokušat će je spojiti s Pojrazom.

ALPER I MELISA

Pojrazovi najbolji prijatelji su Alper i Melisa, dvije osobe na koje se Pojraz uvijek može osloniti. Melisa je vlasnica slastičarnice i radi odlične kolače. Alper je potpuno nesvjestan osjećaja koje Melisa gaji prema njemu, a nju gleda kao sestru.

Romantičnu tursku seriju ‘Budi moje sunce’ gledajte od ponedjeljka do petka na PLAY Premiumu.