Tko su karizmatični likovi nove turske serije ‘Kraljica noći’?

Od braće Taylan, koji su režirali megapopularne serije „Veličanstveno stoljeće“ i „Ti si moja domovina“, stigla je nova dramska serija „Kraljica noći“.

Radnja prati mladu Francuskinju Selin (Meryem Uzerli), koja jednog dana upozna Kartala (Murat Yildirim) koji dolazi u njezin grad na poslovni put. Njih dvoje provode nekoliko bajkovitih dana zajedno, ali Kartal je oženjen, a njegova supruga Esra (Funda Eryigit) i njezin otac Aziz (Ugur Polat) stoje na putu razvodu. Četiri godine kasnije, Selin putuje s Kartalovim sinom u Tursku. Slučajno upozna Aziza, koji se zaljubi u nju i predloži joj brak. Tražeći oca za svog sina, ona prihvaća ponudu…

Kada Selin upozna Aziza, radnja se sve više počinje komplicirati, a neočekivani zapleti držat će vas u napetosti. Upoznajte uzbudljive likove nove, dramatične turske serije.

Selin

Selin je mlada djevojka koja živi u malom gradiću Grasseu u Francuskoj, gdje radi kao stručnjakinja za izradu parfema i vlasnica je dućana. Kad jednog dana upozna Kartala i zaljubi se, povjeruje da se snovi mogu ostvariti. Nakon nekog vremena saznaje da ipak nije sve tako bajkovito i njezin život postaje noćna mora. Njezina majka je Francuskinja, a otac Turčin, no on je preminuo kad je ona bila dijete. Jedan dan ona odluči otići na Crno more, a u potrazi za korijenima i ocem svoga sina, upoznaje Aziza s kojim će se njezin život dodatno zakomplicirati.

Kartal

Kartal je Azizov štićenik kojeg je posvojio kad je ostao siroče. S godinama, Kartal je Azizu postao kao sin i radio je za njega u obiteljskoj tvrtki. Nakon nekog vremena oženio je Azizovu kćer, više zbog poštovanja prema Azizu nego iz ljubavi. Kad se zaljubio u Selin, to mu je promijenilo život.

Aziz Celebi

Aziz je jedan od najbogatijih i najcjenjenijih poslovnih ljudi u svojoj zemlji. Pravi je obiteljski čovjek koji stavlja svoju obitelj na prvo mjesto. On jako voli svog posvojenog sina Kartala, iako mu nije biološki otac. Njegova je žena umrla prije mnogo godina, ali on i dalje čuva uspomenu na nju, stoga se nakon njezine smrti nikad nije ponovno oženio. No sve se drastično promijeni kad upozna fatalnu Selin.

Esra

Mlada i lijepa Azizova kći ima prilično problematičnu osobnost. Ona je opsesivno zaljubljena u Kartala još od malih nogu i uvijek je maštala o tome da se jednog dana uda za njega. Kad su joj se snovi napokon ostvarili, velikom brzinom su se rasplinuli jer je shvatila da je Kartal zapravo ne voli. Esra je nesretna zbog neuzvraćene ljubavi te  svakodnevno pokušava učiniti sve kako bi osvojila njegovo srce.

Mert

Mert je Azizov sin koji sebe krivi za majčinu smrt koja uslijedila nakon poroda. On se svakog rođendana sjeti te tragedije i nosi taj teret sa sobom. Osjeća da ga otac nikad nije volio jer je zbog njega izgubio voljenu ženu. Mert čini sve što je u njegovoj moći kako bi postao Azizovo najdraže dijete i ima očajničku želju zasjeniti Kartala.

Huma

Azizova sestra Huma pametna je i ambiciozna žena koja drži sve tajne iz prošlosti samo za sebe. Nakon smrti Azizove supruge ona je preuzela brigu o djeci. Od trenutka kad je Kartal ušao u njihove živote, osjeća da je on prijetnja budućnosti njezinih nećaka.

Uzbudljivu tursku seriju „Kraljica noći“ gledajte na PLAY Premiumu.