Premijeru treće sezone turske hit-serije „Žena“ gledajte odmah ekskluzivno na PLAY Premiumu

Treća sezona megapopularne turske serije „Žena“, koju smo s nestrpljenjem iščekivali, dostupna je odmah na PLAY Premiumu. Snažna i odvažna, naša heroina suočit će se sa svim demonima iz prošlosti kako bi osigurala sretnu budućnost svojoj djeci.

Napet kraj druge sezone ostavio je gledatelje u neizvjesnosti. Prometna nesreća u kojoj su teško nastradali Bahar, Sarp, Arif i Hatice ostavila nas je zapanjene u napetom iščekivanju da što prije saznamo što se dogodilo glavnim junacima. Jesu li svi preživjeli? Je li netko poginuo? Kako će se nesreća odraziti na Baharinu tešku bolest?

Jača nego ikad

U trećoj, ujedno i posljednjoj sezoni, Bahar se vraća jača nego ikad. Posljednja sezona zaokružit će dramatičnu priču o hrabroj i požrtvovnoj majci koja se susrela s raznim životnim nedaćama. Izgubila je supruga, izbacili su je iz stana s djecom, otkrila je da boluje od smrtonosne bolesti, a istovremeno je pokušavala omogućiti svojoj djeci normalno djetinjstvo te je pronašla novu ljubav u dobrodušnom Arifu.

Sudbine glavnih junaka

U posljednjoj sezoni ne propustite saznati kakva će sudbina zadesiti glavne likove. Hoće li nesreća i bolest promijeniti Baharine osjećaje prema ocu njezine djece ili će ga i dalje prezirati što ju je ostavio? Hoće li bezdušna Širin promisliti o svojim postupcima i poboljšati se ili će ići do kraja u svom zlom naumu. Kakav će kraj doživjeti Enver, Hatice i Arif? Hoće li Doruk i Nisan napokon živjeti u sretnoj obitelji?

Seriju koja je osvojila srca milijuna gledatelja, ali i brojne nagrade, gledajte ekskluzivno na PLAY Premiumu. Odmah je dostupno 20 epizoda, a nakon toga svakoga dana pratite novu epizodu.

 Prva i druga sezona dostupne su besplatno na RTLplayu.