Triler ‘Kockanje’ s Justinom Timberlakeom i Benom Affleckom uvodi vas u intrigantan svijet igrača pokera

On želi vratiti ono što mu je oduzeto!

Zvjezdanu ekipu filma ‘Kockanje’ čine Justin Timberlake, Ben Affleck te britanska glumica Gemma Arterton, a radnja je smještena na egzotičnim mjestima Kostarike.

Richie Furst (Justin Timberlake) je student prestižnog sveučilišta Princeton koji u slobodno vrijeme igra online poker kako bi zaradio za svoju školarinu. Međutim, ubrzo shvaća kako je prevaren i da ga gubitak novca za školarinu baca u probleme, pa se odluči približiti vlasniku web-stranice Ivanu Blocku (Ben Affleck) kako bi vratio ono što mu je oduzeto. Film prikazuje život iz snova i svakog će gledatelja natjerati na univerzalne fantazije o brzom putu do bogatstva.

Zanimljivo je da su ulogu studenta, koju su dodijelili Justinu Timberlakeu, morali postarati, jer je originalno bio zamišljen mlađi lik, na što je redatelj Furman reagirao odlično s mišljenjem kako će to dati dubinu filmu. Nakon što su se Furman i Timberlake upoznali, redatelj je shvatio kako je Justin jako karizmatičan i inteligentan – prava filmska zvijezda, zbog čega je jednostavno donio odluku o njihovoj suradnji.

Napeti triler ‘Kockanje’ gledajte na PLAY Premiumu.