U neobjavljenim snimkama Toni priznao Polini: „Ja se želim boriti za tebe!“

Novu epizodu showa ‘A sad…djevojke!’ gledajte odmah ekskluzivno na PLAY Premiumu.

Četvrti tjedan je iza nas, a situacija se dodatno zahuktava. Večeras će na vrućem stolcu sjediti Ksenija, Amra, Karolina, Sara, Danijela, Stankica, Polina i Maria, a specijalna gošća je kandidatkinja prve sezone.

Zaljubljeni pogledi pa razočaranje

Iako su Karolina i Toni na Braču djelovali sretno i zaljubljeno, kao da su zaboravili ostale djevojke, Karolini je taj spoj ostavio gorak okus u ustima. Dok je Karolina još lebdjela na oblacima, Toni je na spoj pozvao Stankicu. Karolina se potužila Antoniji „nije bilo džentlmenski od njega da odmah poziva drugu curu na dejt.“ Ovaj tjedan doživjela je i uvredu od Danijele da je neinteligentna te napade Marije koja Antoniji pojašnjava kako je imala pogrešno mišljenje o Karolini. Karolinu to ne tješi i objašnjava Antoniji kako joj je Maria izgovorila dosta uvreda.

Neobjavljene snimke

Prikazane su i neobjavljene snimke Poline i Tonija dok razgovaraju o Polininom povratku. Toni joj je priznao: „Ja se želim boriti za tebe!“ Hoće li to priznanje frustrirati ostale djevojke?

Djevojke su igrale igru istine i morale su odgovoriti na škakljiva pitanja. U neobjavljenim snimkama vidjet ćemo koga smatraju najmanjom konkurencijom. „Kad Toni uđe u sobu ne traži Marijin pogled, ne traži da s njom ide na dejt, nemaju neku vibru.“ Karolinin komentar Marije doveo je do sukoba s Danijelom.

Ksenija govori Antoniji kako nije zadovoljna iskrenošću djevojaka u igri istine te da je Danijela tračala Stankicu, a pred njom glumila bliskost, na što Danijela govori da nije bila bliska sa Stankicom. Stankica se ne slaže s time i tvrdi da su bile itekako bliske, pogotovo nakon odlaska Olivere, ali kako je Danijela njoj tračala Oliveru, vjeruje da je tako tračala i nju.

Burnu epizodu sa žestokom raspravom showa ‘A sad…djevojke!’ gledajte odmah na PLAY Premiumu.