U ponedjeljak na PLAY Premiumu kreće ‘Love Island USA’: Zavirite u spektakularnu vilu na egzotičnom Fidžiju!

Megapopularni britanski dating reality ‘Love Island’ stekao je milijune obožavatelja diljem svijeta, a PLAY Premium vam donosi američku verziju smještenu u luksuznoj vili na egzotičnom Fidžiju.

Za snimanje ‘Love Island USA’ pronađena je rajska lokacija na drugoj strani planeta. Neopisivo lijepe pješčane plaže, tirkizno more, zapanjujući otočni arhipelag i ljubazno lokalno stanovništvo samo su neki od razloga koji su privukli produkciju da otputuje u tropsku oazu u Južnom Pacifiku.

©2019 CBS Broadcasting, Inc.

Prekrasno moderno dizajnirana vila s pet spavaonica za potrebe snimanja malo je preuređena jer svi otočani moraju spavati u istoj sobi. Velika spavaonica okružena je kamerama i za noćno snimanje kako se niti jedan strastveni trenutak ne bi propustio.

©2019 CBS Broadcasting, Inc.

Vila također posjeduje raskošni unutarnji dnevni boravak, kupaonicu s infinity kadom i mjesto za šminkanje, gdje dame obično dijele intimne detalje.

©2019 CBS Broadcasting, Inc.

U unutarnjem dijelu nalazi se i skriveni prostor, tzv. „hideaway“, gdje će sretni parovi dobiti priliku provesti romantičnu noć u privatnosti, daleko od očiju ostalih znatiželjnih otočana. Za dizajn „hideaway“ sobe angažiran je Jonathan Adler, poznati američki dizajner unutarnjih interijera.

©2019 CBS Broadcasting, Inc.

Mjesto gdje će otočani provoditi najviše vremena prekrasan je vrt ukrašen visokim palminim drvećem, s velikim bazenom, vanjskim barom, foteljama i krevetima za popodnevnim odmor od tropskih vrućina.

©2019 CBS Broadcasting, Inc.

Odmarajući se uz bazen, naši otočani uživat će u spektakularnom pogledu na pješčanu plažu i beskrajnost pacifičkog oceana.

Od ponedjeljka, 18. siječnja, pratite svakog dana novu epizodu uzbudljivog dating realityja ‘Love Island USA’ ekskluzivno na PLAY Premiumu.