U show ‘Pet frajera tjedno’ stižu Irena i Renata iz ‘Ljubav je na selu’, a svađa između Ive i Bahre eskalira: ‘Ti mene stalno pobijaš!’

Nakon upucavanja Renati i Ireni, je li Ivi napokon odzvonilo?

Četvrti je dan u showu ‘Pet frajera tjedno’, a u kuću dolaze dvije Bahrine prijateljice Irena i Renata, koje je upoznala na snimanju ‘Ljubav na selu’ i koje itekako zakuhavaju atmosferu. Toga dana posebno se ističe Ivo sa svojim komentarima o seksu, za koje bismo rekli da smo se već navikli kroz tjedan, ali i kada mislimo da smo sve čuli, Ivo nas iznenadi. Prijateljice su došle pomoći Bahri savjetima, i čini se kako su dobro obavile svoj „prijateljski zadatak“. No nisu očekivale Ivino upucavanje! Branko i Ermano su dali sve od sebe da ostave dobar dojam pa su obojica servirali ručak, pospremali nakon ručka i neprestano brinuli treba li išta Bahri i njezinim prijateljicama. Možda baš zbog toga prijateljice Bahri sugeriraju da razmisli o tome želi li nastaviti išta s Ivom, s obzirom da on i nije baš njezin tip.

Nakon žestoke svađe s Ivom, došao je trenutak da Bahra uzme vrijeme za sebe i da dobro razmisli prije nego eliminira još jednog muškarca.

Što je Bahra odlučila i koji dvojac ide u finale, pogledajte odmah u showu ‘Pet frajera tjedno’ na PLAY Premiumu!