Upoznajte ‘Gospodina pogrešnog’ i ostale simpatične likove nove turske serije

Što ako morate birati između ljubavi i razuma?

Humorna romantična serija ‘Gospodin pogrešni’ priča je o potrazi jedne žene za pravim muškarcem. Mlada djevojka Ezgi osjeća se izdano od strane muškog roda, a njezina posljednja veza doživjela je pravi debakl kada je dečka pronašla s ljubavnicom. I dok se oporavlja od traume i vjeruje kako nikada neće pronaći svog gospodina savršenog, upoznaje zgodnog Ozgura. Ozgur je bogati ženskaroš, slobodnog duha i ovisnik o adrenalinu, a njegove veze su kratkotrajne.

Saznajte sve o Ezgi, Ozguru i ostalim živopisnim likovima nove turske serije koja će vas osvojiti već pri prvoj epizodi.

EZGI

Ezgi je lijepa, draga, odana i dobra prijateljica, no kada su u pitanju muškarci s kojima izlazi, pomalo je naivna. Svoje srce uvijek podari pogrešnom muškarcu koji bi ju prevario, povrijedio i ostavio. Posljednja veza trajala je čak tri godine i Ezgi je planirala veliko vjenčanje, ali na ružan način je otkrila da joj dečko ima ljubavnicu. Da stvar bude gora, zaprosio ju je nakon samo tri mjeseca veze, i to Ezgi pred očima. Ona gubi vjeru u ljubav, a  stanje se odražava i na njezin posao, na kojem gubi klijente. Na dan kad dobije otkaz, doživi prometnu nesreću i upoznaje dr. Serdara, uspješnog ginekologa, koji radi u istoj bolnici kao i njezina sestrična Džansu. Džansu uspijeva spojiti Ezgi i Serdara, ali Ezgi svojim pogrešnim stavom i ponašanjem odbije Serdara od sebe. Sada samo jedna osoba može pomoći Ezgi, to je  Ozgur, odnosno gospodin pogrešni, tip muškarca kojeg se treba kloniti.

OZGUR

Ozgur je zgodan i bogat vlasnik uspješnog restorana u Istanbulu. U ljubav je prestao vjerovati kad ga je djevojka, s kojom je hodao u studentskim danima, prevarila s najboljim prijateljem. Obećao si je da se više nikad neće zaljubiti, razum uvijek stavlja ispred osjećaja, a žene su samo prolazna stavka u njegovom životu. Ezgi će u početku doživjeti kao pošast koja mu je protutnjila kroz život, ali ubrzo se između njih rađa prijateljstvo. Također, i Ozgur će trebati od Ezgi uslugu da mu glumi djevojku pred njegovom obitelji koja silno želi da se skrasi.

DŽANSU

Džansu je lijepa i uspješna mlada žena, koja radi kao PR menadžerica u jednoj istanbulskoj bolnici. U tajnoj je vezi s dr. Levantom koji nikako da svojoj kćeri obznani njihovu vezu. Džansu je Ezgina sestrična i veliki oslonac u životu. Kad ju je Soner izbacio iz stana, Džansu joj je pružila utočište.

DENIZ

Deniz je Ezgina prijateljica iz djetinjstva. Sjajna je odvjetnica koja se probija u jednoj od najuspješnijih odvjetničkih tvrtki u Turskoj. Cilj joj je napredovati stoga je vrlo posvećena poslu. Nakon što joj je brak doživio krah, Deniz je zatvorila svoje srce posvetivši se poslu i ambicijama.

SERDAR

Serdar je zgodan, uspješan ginekolog u ranim 30 -ima. Dolazi iz bogate obitelji, ambiciozan je i odlučan. Uvijek želi imati sve najbolje i biti najbolji u svemu. S vremena na vrijeme može biti arogantan i pribjeći lažima. Iako vjeruje u ljubav, razum uvijek prevlada pri donošenju odluka. Sam je sebi na prvom mjestu.

OZAN

Ozan je simpatičan glavni kuhar u Ozgurovom restoran, a ujedno i njegov bliski prijatelj. Uvijek je optimističan. Iako je prošao kroz loše veze, nikad ne gubi vjeru u ljubav. Osoba je od povjerenja, zabavan i osjećajan.

Svakog dana pratite novu epizodu ‘Gospodina pogrešnog’ samo na PLAY Premiumu.