Upoznajte Moodyje, otkačenu obitelj koja će vam popraviti blagdansko raspoloženje

Jeste li spremni za božićno ludilo?

Ovih blagdana ne propustite humorističnu seriju ‘Moodyji’ („The Moodys“, 2019) koja vam donosi zabavnu priču o obitelji Moody i njihovim blagdanskim ludostima. Upoznajte Seana Sr. (Denis Leary) i njegovu ženu Ann (Elizabeth Perkins), koji imaju troje odrasle djece: najmlađeg i najkreativnijeg člana obitelji, Dana (Francois Arnaud), kćer Bridget (Chelsea Frei), koja se nalazi ‘u sredini’ i koja se ponekad previše trudi, te najstarijeg Seana Jr. (Jay Baruchel), koji nije uspio u životu i još uvijek živi s roditeljima.

Ova peteročlana, ali pomalo disfunkcionalna obitelj okupila se za božićne praznike u svom rodnom gradu Chicagu. Događat će im se razne nedaće, poput prekida, uhićenja i problema s dijeljenjem jedne kupaonice, a svaki član će se truditi sakriti svoje tajne i ekscentričnosti od ostalih kako bi zaista proslavili praznike u obiteljskom duhu. Iako bi Božić trebao biti dan koji se provodi s najbližima, često se dogodi da se to slavlje pretvori u provođenje vremena s rodbinom koju jedva poznaješ, a obiteljski sukobi su stavljeni pod tepih na taj dan.

Glave obitelji Moody utjelovili su nagrađivani glumci David Leary i Elizabeth Perkins, koji su također i izvršni producenti. Priča o Moodyjima inspirirana je australskom serijom ‘A Moodys Christmas’.

Humoristične zaplete serije ‘Moodyji’ pratite na PLAY Premiumu.