Upoznajte parove američke verzije popularnog reality showa ‘Brak na prvu’

Pripremite se jer stigla je američka verzija omiljenog zabavnog showa ‘Brak na prvu’. Šest samaca, koji nisu uspjeli pronaći ljubav svog života, pristali su na najradikalniji korak: vjenčat će se s potpunim neznancem. Parovi se prvi put sreću na svadbenoj ceremoniji pred obitelji i prijateljima, a do samog čina neće znati ni partnerovo ime. Hoće li svi imati hrabrosti izgovoriti riječ “uzimam” potpunom strancu? Kako će se parovi snaći u novoj životnoj ulozi i hoće li preživjeti medeni mjesec, pratite svakog dana u novoj epizodi.

Upoznajte parove koji su svoj ljubavni život stavilii u ruke stručnjaka i pristali na socijalni eksperiment.

Jason i Cortney

Jason (27) je dečko iz Brooklyna i radi kao hitni medicinski tehničar, a zbog vrlo stresnog posla, koji mu oduzima velik dio dana, teško mu je održati vezu. Njegove su strasti teretana i hrvanje. Za njega je tim stručnjaka odabrao vizažisticu Cortney (26) iz Sjeverne Karoline. Svi njezini prijatelji su u braku, no došlo je vrijeme kad je shvatila da ne može stvoriti sreću potpuno sama pa se prijavila u show. Nedostaje joj prava ljubav kakvu imaju njezini roditelji, a hoće li Jason doista biti ono o čemu je oduvijek sanjala?

Doug i Jamie

Iako Doug (31) smatra da je eksperiment sulud, kaže da ne želi više biti samac. Kad je prije godinu dana dobio otkaz, preselio se kod roditelja, ali našao je novi posao i spreman je za nove početke. Uzorni brak njegovih roditelja postavio je visoke standarde za ono što želi pronaći za sebe.

Jamie (27) radi u rodilištu i obožava svoj posao, no dolazi iz razorenog doma. Njezina majka ovisnica preudala se, a ni drugi brak nije bio puno bolji od prvog. Zbog toga je jako izbirljiva i uplašena jer se teško otvara, no možda će Doug biti upravo taj koji će to promijeniti.

Monet i Vaughn

Monet (33) živi u Harlemu u New Yorku i bavi se razvojem proizvoda. Za sebe kaže da je tradicionalna cura koja radi svaki dan isto što i ostali – odlazi na posao i druži se s prijateljima. U vezi voli kada je muškarac glavni i njezin idealan brak je kakav ima njezina sestrična. Za nju su stručnjaci odabrali Vaughna (30) koji dolazi s Long Islanda te je imao čitav niz neuspješnih veza, iako se želio skrasiti. Premda tvrdi da je oženiti se neznankom potpuno ludo, spreman je riskirati kako bi pronašao onu pravu.

‘Brak na prvu USA’ pratite svakog dana na PLAY Premiumu.