Uzbudljiva, napeta i dinamična turska serija ‘Sudar’ odličan je izbor za ljubitelje akcije i romantike

Nove epizode serije ‘Sudar’ gledajte od ponedjeljka do petka na PLAY Premiumu.

Turska akcijska drama ‘Sudar’ (‘Carpisma’, 2018.-2019.), sa savršeno doziranom romantikom, donosi priču o četiri različita života koja se isprepliću nakon ozbiljne prometne nesreće. Život Kadira, Zeynep, Cemre i Kerema nikada više neće biti isti. Već nakon prve epizode, serija je dala veliko obećanje te gledateljima ponudila dozu uzbudljivosti, napetosti i dinamičnosti.

Kadir (Kivanc Tatlitug, ’Strasti orijenta’, ‘Ezel’) je odličan policajac, ali je nažalost, izgubio ženu i kćer u terorističkom činu. Osjeća se krivim za napad i proživljava duboku patnju te namjerava umrijeti. Dok pokušava okončati život u prometnoj nesreći, Kadir će nesvjesno promijeniti tijek svog života. Četiri automobila sudjeluju u nesreći u kojoj je Kadir planirao poginuti. Četiri auta, četiri života, četiri osobe. Kadira, Zeynep (Elcin Sangu, ‘Ljubav za iznajmljivanje’), Kerema (Alperen Duymaz, ‘Posljednje ljeto’, ‘Zemheri’) i Cemre (Melisa Aslı Pamuk, ‘Bit ćeš moja’, ‘Novi život’) nakon nesreće sudbina nikada neće razdvojiti. Zeynep, koja poznaje Kadira iz sirotišta, pokušat će izliječiti njegovu ranjenu dušu i ponovno se zaljubiti kao u stara vremena te uz njegovu pomoć pokušati vratiti svoju kćer Aylin. Kerem i Cemre dvoje su mladih ljudi koje veže velika tajna. Cemre je nasljednica moćne odvjetničke tvrtke, naizgled vodi savršen život, no taj život zapravo je izgrađen na lažima. Kerem je upravo izašao iz zatvora, no spletom sudbine upada u još veće probleme.

Serija je nastala na temelju scenarija Alija Aydina (‘Ranjena ljubav’), a nominirana je za brojne nagrade od kojih je najznačajnija ona za najbolju dramsku seriju 2019. godine na Međunarodnom dramskom festivalu u Seoulu.

Uzbudljiva turska serija ‘Sudar’ zaintrigirat će vas već od samog početka, a nove epizode pratite od ponedjeljka do petka na PLAY Premiumu.