Uživajte u kompletnoj sezoni simpatične turske humoristične serije ‘Gospodin pogrešni’

Hoće li Ezgi napokon zazvoniti svadbena zvona?

Osvježavajuća, duhovita i pozitivna humoristična serija ‘Gospodin pogrešni’ (Bay Yanlis, 2020) koja je oduševila naše gledatelje došla je do samog kraja. Iz dana u dan pratili smo ljubavne avanture šarmantne Ezgi (Özge Gürel) i prezgodnog Ozgura (Can Yamman) i navijali da par ostane zajedno. Popularnom turskom glumcu Canu Yammanu i glumici Özge Gürel ‘Gospodin pogrešni’ nije prvi zajednički projekt. Ovaj već uigrani glumački par glumio je zajedno u seriji ‘Pun mjesec’ (Dolunay, 2017), a kemija između njih dvoje je toliko uvjerljiva i neodoljiva da smo se u seriju zaljubili već pri prvom gledanju.   

Za sve one koji još nisu postali ovisni o ‘Gospodinu pogrešnom’, evo ukratko o čemu se radi.

Ezgi (Özge Gürel ) je mlada djevojka koja nema sreće u ljubavi. Ona uvijek ‘padne’ na isti tip muškarca i uvijek ostane povrijeđena i ostavljena. Vrijeme je da tome stane na kraj, okrene novu stranicu i nađe dobrog čovjeka s kojim će jednog dana zasnovati obitelj. Jedna prilika već je iza ugla – uspješni doktor Serdar.

Ozgur (Can Yamman) je vlasnik uspješnog restorana u Istanbulu, slobodnog duha i ovisnik o adrenalinu, a žene s kojima izlazi nećete dva puta vidjeti u njegovom stanu. Ne vjeruje u ljubav, smatra da je ona temeljena na hormonima. Ozgur je upravo tip pogrešnog muškarca kojeg Ezgi treba izbjegavati. No, mreža sudbine neprestano će ih spajati. Među njima se razvije prijateljstvo, a Ozgur ponudi Ezgi pomoći osvojiti Serdarovo srce. Pod pritiskom majčinih pitanja kad će se oženiti i podariti joj nasljednike, Ozgur traži Ezgi da glumi njegovu djevojku na obiteljskom druženju.

Prvu epizodu pogledajte besplatno, a kompletna serija dostupna je za bingeanje samo na PLAY Premiumu.