Uživajte u vrućim ljetnim danima uz besplatne serije i filmove na PLAYU

PLAY vam donosi kompletne sezone popularnih i nagrađivanih serija

Poldark

Ako ste nepopravljivi romantičar višestruko nagrađivana povijesna saga o obitelji ‘Poldark’ prava je serija za vas. Godine 1783. Ross Poldark (Aidan Turner), veteran Američkog rata za neovisnost, vraća se kući svojim rudnicima bakra u Cornwallu i shvaća da se mnogo toga promijenilo. Otac mu je preminuo, imanje mu je u rasulu, a njegova voljena Elizabeth zaručena je za njegova rođaka Francisa.

Iako osjeća da su ga izdali svi oko njega, Ross se ne prepušta očaju već odlučno kreće u obnovu svog imanja i pokretanju posla u rudniku. On prezire stalež iz kojeg dolazi te iz ralja nasilnika spašava siromašnu djevojku Demelzu (Eleanor Tomlinson). Neuku djevojku isprva zaposli kao sluškinju no između njih se rasplamsaju strasti i par se vrlo brzo oženi.

Kompletne sezone nagrađivane serije ‘Poldark’ gledajte odmah na PLAYU.

Andrija i Anđelka

Jedan od najpopularnijih parova u regiji ‘Andrija i Anđelka’ nasmijavaju nas već godinama, a sada sve epizode možete besplatno bingeati na PLAYU.

Andrija i Anđelka, par u srednjim tridesetima, tipičan su primjer onog što se događa kada muškarac i žena žive zajedno. Iako su godinama u vezi i iskreno se vole, jedno drugom često idu na živce, bilo da su u spavaćoj sobi, trgovini ili na večeri s prijateljima.

Sigurnost nije garantirana

Uvrnuta komedija sa simpatičnom Aubrey Plazom u glavnoj ulozi.  Darius (Aubrey Plaza), mlada stažistica novinskog lista u Seattleu, dolazi u priliku istražiti čudnovati oglas koji se pojavljuje u tisku. Autor oglasa, naime, traži suputnika za put, ni manje ni više, kroz vrijeme. S njom u pustolovinu kreću kolege Jeff i Arnau, a put ih vodi u priobalni gradić. Dok je Jeff u potrazi za srednjoškolskom ljubavi, Arnau za novim životnim iskustvima, Darius se zbližava s Kennethom koji misli da je izgradio vremenski stroj. Je li Kenneth jednostavno lud ili njegove priče drže vodu?

Ludu komediju ‘Sigurnost nije garantirana’ gledajte odmah na PLAYU.

Bibin svijet

Mali dućan na kraju grada mjesto je gdje blagajnica Biba Fruk (Ana Begić) i njeni kolege marljivo rade i trude se obaviti posao najbolje što znaju, ali, kako to obično biva – uvijek nešto krene po krivu!

 Iako Bibina svakidašnjica nalikuje onoj većine građana (posao-dom-posao),  Bibin dan je prepun komičnih situacija i neprilika u koje upada zbog svog „oštrog“ jezika i slobodnih   svjetonazora.

Izvrsno napisana humoristična serija za cijelu obitelj, prepuna britkih duhovitih dijaloga, pronašla je mnoštvo poklonika i pokazala kako najbizarnije i najduhovitije situacije   možemo pronaći svugdje oko nas.

Kompletne sezone domaće humoristične serije ‘Bibin svijet’ gledajte besplatno na PLAYU.

https://play.rtl.hr/

Skriveno lice

Psihološki triler koji razotkriva načela osnovnih instinkata te osjećaje krivnje, izdaje i straha koju može donijeti ljubav. Adrian je mladi dirigent koji upravo gleda video u kojem mu njegova djevojka Belen govori da ga ostavlja. Očajan, liječi tugu u piću, a u baru upoznaje Fabianu, koja će uskoro doseliti u njegovu kuću. Adrian pak postaje osumnjičeni u slučaju nestanka svoje bivše djevojke Belen, no istražitelji ne mogu dokazati da je kriv…

Skriveno lice gledajte besplatno na PLAYU.