Crtići s Kockice na RTLplayu

Za našu najmlađu publiku donosimo nove i uzbudljive avanture animiranih junaka koji uveseljavaju djecu diljem svijeta.

MAŠA I MEDVJED

Iznimno popularna animirana serija „Maša i Medvjed“ nastala je na temelju ruske narodne priče, a 2015. osvojila je i prestižnu nagradu Kidscreen Awards u kategoriji najboljeg animiranog ostvarenja. Serija prati neobičan suživot nestašne djevojčice Maše i dobroćudnog Medvjeda koji je uvijek spreman zaštititi svoju malenu prijateljicu.

WISSPER

Wissper je preslatka djevojčica koja ima urođene čarobne sposobnosti – može razgovarati sa životinjama! Također, Wissper može osjetiti kada je neka životinja u nevolji i odmah joj pristupiti u pomoć. Zajedno sa svojim životinjskim prijateljem, Wissper može riješiti baš svaki problem.

MALI LETEĆI MEDVJEDIĆI

Jedna od najuspješnijih hrvatskih crtanih serija, na kojoj su odrasle generacije djece, prati život mudrog medvjeda Platona i njegovih malih pomoćnika, letećih medvjedića koji pokazuju kako hrabrost, povjerenje i mašta mogu prevladati opasnost i vratiti sklad u njihovo prebivalište – šumu. „Mali leteći medvjedići“ imaju izuzetno obrazovni karakter. Junaci serije se u gotovo svakoj epizodi bore protiv ekoloških katastrofa koje mogu našteti prirodi, što kod djece podiže svijest o potrebi zaštite okoliša.

SCREECHERS WILD

Braća Xander i Ringo su Screechers Wild vozači koji žive i bore se u futurističkom gradu Zephyru. Oni će se udružiti s borbenim strojevima u obliku super brzih automobila kako bi zaustavili pokvarenog Ronana i njegove prijatelje koji svu moć Screechers diskova žele prigrabiti za sebe.

LUNA PETUNIA

Serija prati dogodovštine Lune Petunije, djevojčice koja živi u našem svijetu i igra se u zemlji snova, gdje uči kako od nemogućeg napraviti moguće, podučavajući mlade gledatelje važnosti vjerovanja u sebe i u sve čudesne stvari koje njihov um i tijelo mogu.

SUPER WINGS

Avion po imenu Jett putuje svijetom i isporučuje pakete djeci te rješava uzbudljive probleme sa svojim prijateljima Super Wingsima! U ovoj seriji se može puno naučiti o različitim kulturama, gradovima i državama te toleranciji i raznolikosti.

YU GI OH

Yugi Mutou je mladić koji rješava drevnu Milenijsku zagonetku uzrokujući da njegovo tijelo bude domaćin tajanstvenom duhu koji neprijatelje izaziva opasnom Igrom tame, pomoću koje otkriva pravu prirodu nečijeg srca!