Nove serije za hladne zimske dane samo na RTLplayu

Hladni siječanjski dani idealni su za nove televizijske poslastice, stoga vam RTLplay donosi čitav niz novih serija. Najbolje dramske, humoristične, kriminalističke i znanstveno – fantastične serije čekaju vas samo na RTLplayu.

NEKI NOVI IMIGRANTI

Jedna od najgledanijih serija u Americi, Neki novi imigranti (Fresh Off The Boat) na urnebesan način prikazuje prilagodbu jedne konzervativne obitelji azijskog podrijetla na novi život u kulturološki različitoj Floridi. Serija je inspirirana životom Eddieja Huanga  i njegovom knjigom ‘Fresh Off the Boat’, a sam autor je ujedno i narator u prvoj sezoni.

SPASILAČKA SLUŽBA 2.0

Najpopularnija serija na planeti, koju je pratilo preko milijardu gledatelja, vratila se u remasteriranoj verziji samo na RTLplay! Originalno snimljena u 35 mm formatu i prozvana “najljepšom serijom na televiziji”, vraća se u potpuno novom izdanju s novim skladbama koje su posebno napravljene za nezaboravne scene s kalifornijskih plaža. Staru ekipu iz prve sezone pogledajte odmah samo na RTLplayu.

POIROT

Nema osobe koju najpoznatiji i najmudriji detektiv na svijetu, Hercules Poirot nije oduševio svojim pronicljivim metodama rješavanja i najmisterioznijih zločina. Kultnog detektiva, kojeg je stvorila popularna spisateljica Agatha Christie, u 25. godina snimanja serije i 70 epizoda odlično je utjelovio poznati britanski glumac – David Suchet. Misteriozne slučajeve Herculesa Poirota pratite na RTLplayu.

KAFIĆ UZDRAVLJE

Uvrštena u TV Guideov popis 50 najboljih komedija svih vremena, serija Kafić Uzdravlje se nakon dugo vremena vraća hrvatskoj publici. Nasmijte se uz šašavu kvartovsku ekipu najpoznatijeg bostonskog kafića gdje „svatko zna tvoje ime“ , od ponedjeljka do petka na RTLplayu.

ISTINE I LAŽI

Nastala po licenci veoma popularne argentinske serije „Graduados“, serija Istine i laži postigla je veliki regionalni uspjeh u kratko vrijeme, a simpatični likovi osvajaju srca i naših vjernih gledatelja.

„Nikad stalan posao, nikakav brak, nikad duga veza, nikad ljubav, samo zezanje!“, načelo je Nikole, Kristine i Slobe, srednjoškolskih prijatelja koji su odlučili živjeti bezbrižno i ne dopustiti da im društvene norme određuju život. Dvadeset godina kasnije, ništa se nije promijenilo, sve dok se Nikola ne susretne sa svojom ljubavi iz mladih dana Marinom, koja živi u nesretnom braku s Pavlom i njihovim sinom Arsenijem. Tajne prošlosti iz epizode u epizodu izlaze na vidjelo te mijenjaju njihove živote, htjeli oni to ili ne.

Besplatno se registrirajte na RTLplay i uživajte u svojim omiljenim serijama – bilo kada i bilo gdje!