Preporuka tjedna na RTLplayu

Ovdje ispunite anketu

Specijalno izdanje omiljenog realityja, akcijski hit, humoristična serija, novi crtići i urnebesna komedija koja će vam izvući osmjeh na lice, samo su neki od noviteta koji vas čekaju ovog tjedna na RTLplayu!

LJUBAV JE NA SELU SPECIJAL

U 10. sezoni emitiranja ovog popularnog showa gledatelji su imali priliku upoznati mnogo farmera i svjedočiti njihovim ljubavnim pričama. U specijalnom izdanju „Ljubav je na selu“ neki od njih će se prisjetiti sudjelovanja u showu, ali i otkriti u kojem je smjeru krenuo njihov život nakon što su se kamere ugasile.

ANDRIJA I ANĐELKA

Simpatična srpska humoristična serija osvojila je i hrvatske gledatelje. Glavni i jedini junaci ovog kazališta u kući su Andrija i Anđelka, par u srednjim tridesetima, klasičan primjer muškarca i žene koji već godinama žive zajedno. Iako se vole, jedno drugom često idu na živce, bilo da su u spavaćoj sobi, trgovini ili na večeri s prijateljima.

TOBOT

U središtu radnje nove animirane serije nalaze se izumi doktora Franklina Chara, tzv. Toboti koji doktorovim sinovima, blizancima Ryanu i Koryju, pomažu u borbi protiv kriminala.

UNIVERZALNI VOJNIK

Film koji je obilježio Jean-Claudea Van Dammea kao akcijsku zvijezdu govori o američkom vojniku koji je vraćen u život nakon tajnog vojnog eksperimenta zvanog UniSol, čija je misija napraviti savršene vojnike za borbu protiv terorizma.  Uz preciznu režiju renomiranog „redatelja katastrofe“ Ronalda Emmericha, Univerzalni vojnik je savršena poslastica za sve ljubitelje sci-fi žanra.

MRTAV ‘LADAN

Kizo i Lemi su dva brata koji krijumčare leš svoga Dede od Beograda do Vršca u vlaku. Kad leš iznenadno nestane, Kizo i Lemi ulaze u nezaboravnu potragu ispunjenu crnim humorom,  svojstvenom našim prostorima. Ovu urnebesnu komediju ne propustite na RTLplayu.

ROBO VLAKOVI

Pet glavnih junaka, vlakovi Kay, Alf, Duck, Selly i Victor žive u gradu Vlakova, no samo oni imaju moć transformirati se u robote. Mogu li Robo vlakovi spasiti selo od mračnih sila?