Romantični filmovi samo na RTLplayu

U mjesecu ljubavi za vas smo priredili mnogo romantičnih filmova. Kako bi vam odabir bio lakši, izdvojili smo 10 najboljih koji vaša srca zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

DOGODILO SE NA VALENTINOVO

Reporterka Allie igra se Cupida kako bi spojila dvije pop-zvijezde i dobila priču za naslovnicu. No, uoči Valentinova sama upada u ljubavnu zamku. Ova simpatična romantična komedija prava je poslastica za romantično Valentinovo. Film pogledajte odmah na RTLplayu.

PROŠLE NOĆI

Može li jedan brak izdržati noć razdvojenosti? Može li stara ljubav unijeti nemir u srce? Može li slučajna afera zauvijek promijeniti odnose? Ne propustite ovu izvrsnu ljubavnu dramu s odličnom glumačkom postavom koju čine Keira Knightley, Sam Worthington, Eva Mendes i Guillaume Canet.

SPOJ NA SLIJEPO

Nagrađivana romantična komedija francuskog redatelja Clovisa Cornillaca pravi je užitak za gledanje. Film će vas s lakoćom voditi kroz priču koja odiše toplinom i pozitivnim pristupom, a ujedno uspijeva biti i stvarno duhovita. Spoj na slijepo pogledajte odmah na RTLplayu.

LJETNA VILA

Romantična komedija u kojoj se upoznaju slavni kuhar i poznata spisateljica, oboje u kritičnim trenucima karijere. Kroz zajednički život shvaćaju kako žele više od svog života te tako pomažu jedno drugome ponovno probuditi strasti. Ova šarmantna komedija o ljubavi i obitelji čeka vas na linku ovdje.

DVIJE GODINE LJUBAVI

Radijska voditeljica i psihologica Samantha i njezin suprug, glumac u usponu John, nakon dvije godine braka shvaćaju da imaju različit pogled na budućnost. Dok ona priželjkuje proširiti obitelj, John razmišlja samo o svojoj glumačkoj karijeri. U ovoj romantičnoj komediji pogledajte što se događa kada nakon dvije godine bračne sreće želje partnera i slika zajedničke budućnosti postanu potpuno drugačiji.

KAMP ZA MLADENKE

Dizajnerica vjenčanica Andy oduvijek je sanjala o savršenom vjenčanju. Na nagovor najbolje prijateljice obje odlaze u kamp za mladenke kako bi se pripremile za svadbu, ali i za savršeni brak. No, nakon što se sprijatelji sa šarmantnim vlasnikom cvjećarne Caseyem, počinje preispitivati svoje osjećaje.

 ZADNJA ŠANSA ZA LJUBAV

Nakon 10 godina veze Chloe smatra da je došao trenutak da sa svojim dečkom Ericom zasnuje obitelj.  No, Eric svojim razigranim tinejdžerskim ponašanjem pokazuje upravo suprotno. Chloe ga odluči ostaviti, vjerujući da će ga time potaknuti da se promijeni. Šest mjeseci kasnije Eric i Chloe odlaze na večeru, a on joj obznanjuje da se ženi. Kako će reagirati razoarana Chloe ne propustite pogledati samo na RTLplayu.

SLUČAJNO ZARUČENI

Poznata glumačka zvijezda Chas i njegova prijateljica Clarissa imaju tajni dogovor – ona će glumiti pred medijima da su njih dvoje u vezi kako se ne bi otkrila njegova prava veza s  drugom glumačkom zvijezdom. Zauzvrat će Chas ići s Clarissom na vjenčanje starih prijatelja. Ubrzo stvari izmaknu kontroli te se njih dvoje nađu slučajno zaručeni, a Chas odluči igrati medijsku igru kako bi izbjegao loš publicitet.

IZGUBLJENA U LJUBAVI

Arheolog Eric stiže na grčki otok Tamos i postaje opčinjen krajolikom i romantikom koja ga okružuje. Uskoro doznaje da se možda njegovo najveće arheološko otkriće nalazi ispod malog, tradicionalnog grčkog restorana u kojem radi prelijepa Katerina – žena koja će mu zauvijek promijeniti život.

PRIJE NEGO ŠTO KAŽEŠ DA

Što biste učinili kada biste mogli izmijeniti prošlost kako biste utjecali na budućnost? Ova popularna romantična fantazija osvojila je srca gledatelja. Zaljubljeni George želi svoju djevojku Jane odvesti pred oltar, no Jane je već proživjela težak razvod i misli da brak nije prava stvar za nju. Očajan, George zaželi da je upoznao Jane prije nego što se udala za Douga. Odjednom, on je upravo ondje – deset godina ranije i samo nekoliko dana prije vjenčanja Douga i Jane.

 

Registrirajte se besplatno na RTLplay i uživajte u najboljem Valentinovu.